top of page





Meistä

YHDISTIMME METSÄN MAUT
PARHAASEEN PESTOPERINTEESEEN.
TULOKSENA ON SUOMALAINEN VILLIPESTO.
Suomi muutti kaupunkiin sata vuotta sitten. Siihen asti metsä oli kotimme ja ruoka-aittamme. Ei ihme, että rakastamme metsän makuja: marjoja, sieniä, kaloja.
Moni mahtava maku on kuitenkin unohtumassa.
Me haluamme tuoda metsän takaisin suomalaiseen arkeen. Siksi yhdistimme villiyrtit parhaaseen pestoperinteeseen.
Näin syntyi villipesto, jossa metsän maut yhdistyvät kypsytettyyn Välimeren juustoon ja oliiviöljyyn.
Villipesto on nopea arkiruoka tai juhlaherkkujen ainesosa, kuinka vain haluat. Se on suunniteltu osaksi suomalaista arkea.
Tervetuloa mukaan tekemään uutta ruokaperinnettä.
LAPIN MARIA

Villipestot tekee Lapin Maria. Vuodesta 2009 olemme tuoneet metsän makuja takaisin suomalaiseen arkeen - tietysti luomuna.
bottom of page